Maart 1980 opende de ‘De Vestibule’. Geen idee waar dat allemaal toe zou leiden. Twee man personeel, dat betekende hard werken, de zaak was groot en van s’ochtend 0.900 tot 0.200 open. Langzamerhand werd de staf uitgebreid. Drie keer in de week live muziek, koffie concerten en cabaret, daar waren veel handjes bij nodig. De drukte nam toe, vooral bij het culinaire gedeelte. Er ontstond een samenwerking’s verband met ‘Ferry’s Keuken’, die tien jaar duurde. Daarna had ‘De Vestibule’ ruim 25 mensen in dienstverband en evenveel parttime krachten. De kracht van het personeelsbestand was vooral de empathie die zij uitstraalde, dat werd door clientèle zeer gewaardeerd. Jaren lang waren chefkok Jos Liefting en bedrijfsleider Dido Wittop Koning de drijvende krachten achter de hechte teamgeest. Iedereen werd respectvol behandeld, of je bij de afwas, glazen ophaler, schoonmaker de keukenbrigade of in de bediening werkte. We werden leerbedrijf en vele van onze leerlingen zijn nu pareltjes van de huidige horeca.