De stukjes spreken voor zich. Vele vernieuwingen en verbouwingen zorgden ervoor dat ‘De Vestibule met zijn tijd mee ging. Invloeden uit Frankrijk bepaalden onze menu kaarten. De Grand cafe’s deden zijn intrek en altijd groeide ‘De Vestibule’ met zijn tijd mee. De negatieve gedachten over de horeca waren een stimulans voor mij en vele van mijn collega’s de branche positief op de kaart te zetten. We waren geen criminele zwart werkende organisatie meer, nee we werden middenstanders. De aandacht van de kranten bewijzen dat. Ik ben mijn leven lang trots geweest op de branche waar ik werkzaam was. Veel horeca bedrijven hebben menig personeel in dienst, die even zoveel cliënten verwennen, dat alleen al bewijst hoe belangrijk de horeca in onze maatschappij is. Een leven zonder de horeca is geen leven.